Up in the air (2)

Door EnzoMatrix op zondag 15 december 2013 21:49
Categorie: Random, Views: 4.837

"Hallo, meneer, u bent nog geen priority!" Altijd fijn om zo weer met beide benen op de grond te worden gezet, vind ik zelf. Nog buiten beschouwing gelaten, dat mijn vader een meneer is, ik ben zelf in het slechtste geval gewoon een 'jongeman'.

Afijn, deze jongeman laat zich niet zomaar achteraan in de rij zetten, zeker niet nadat ik eerst de miles kon claimen van een vlucht of zeven omdat het allemaal zo lekker strak geregeld is, online. Ik ben niet iemand die zich bezighoud met regeltjes en policies, maar als ze vervolgens tegen me gaan werken, dan geef ik gas terug, en gaan we los.

Zo heb ik ooit eens een mevrouw die mij beschuldigde van het hebben van een 'plakhond' proberen te kalmeren met de zin "mevrouw, als uw hond ook maar een beetje op uzelf lijkt, dan zal het de charme van uw hond zijn, die mijn hond aantrekt". Helaas was deze mevrouw met het verkeerde been uit bed gestapt, dus daarna heb ik het maar afgemaakt met "Ik ga geen ruzie maken over de mate waarin mijn hond aan de uwe plakt, goedemiddag". Dit natuurlijk in het kader van de policy 'mijn hond is beter dan die van jou', waar in dit geval mijn hond de benadeelde partij speelde.
(Nu was het niet eens mijn hond, maar ik liet hem even uit, en 'plakhond' is toch wel overdreven, ik dacht altijd dat het iets was dat honden deden, een beetje aan gaatjes ruiken)

Nu zijn de mensen op Schiphol er om ons van dienst te zijn, en daarom had ik verwacht dat ik niet mijn allerbeste materiaal in hoefde te zetten. Ik probeerde het met "Mevrouw, ik heb hier een ticket waar mijn nummer en flying blue status duidelijk op vermeld staan". Waarbij ik vervolgens aan het wijzen was naar die duidelijke letters en cijfers (fontsize 6, font....Wingdings ofzo)

"Ah neemt u mij niet kwalijk meneer. Loopt u maar door!" En ik zette mijn meest triomfantelijke gezicht op, uiteraard. Enzo 1 - 0 Blonde regelmiep (leuke blonde regelmiep, maar die gaat vast niet voor 1m63, 64kg schoon aan de haak, dus ik geef haar maar geen knipoog).

Ik loop de slurf in, waar ik word achtervolgd door een Ier/Schot/dronken Engelsman (want ik verstond 'm maar half) "always make you feel like a little schoolboy being sent to the end of the line once more.....ey!"
En ik natuurlijk op mijn beste Engels: "Yes"
Waarna ik er vervolgens 2 versnellingen bij probeerde te doen, maar het had geen zin, halverwege de slurf staan we stil, want in het vliegtuig is er vast iemand bezig een file te creŽren. Vraag me altijd af hoe dat kan, want je bent toch de eerste, gooi die tas neer en ga zitten. Maar dat zal een beetje zijn als wanneer je de eerste bent in een file, denk ik dan.... 'Staan er al mensen stil? Niet? Mooi! dan kan ik het beter zien'.

De dronken Engelsman vraagt of ie het ticket even mag zien. "Oy those are sum wee tiny letters ey!" Ik: "Yes, that is why she had to look twice"
"Onleh took two tries? good fer her!"
"Yes"

Ondertussen waren we al bijna bij het vliegtuig, en de stewardessen gaven hun meest gemeende (...) "hello!", en "Good afternoon". Stoel 24F, gelukkig zat de Engelsman ergens vooraan, anders had ik het hele gangpad nog de tijd om hem van alles te vertellen.
Ik ben bijna blij als ik de snotterende man en een Aziatisch uitziende man even moet vragen voor me op te staan, (Sorry, Excuse me, Pardon me....oh, sounds like a bad cold....) zodat ik bij het raam kan plaats nemen....

Volgende: Conference Call (2) 03-'15 Conference Call (2)
Volgende: Up in the air 12-'13 Up in the air

Reacties

Reageren is niet meer mogelijk